Albanian Literature

Broken April
Broken April
The Palace of Dreams
The Palace of D
The General of the Dead Army
The General of
Chronicle in Stone
Chronicle in St
The Siege
The Siege
The Successor
The Successor
Spring Flowers, Spring Frost
Spring Flowers,
The Pyramid
The Pyramid
The Highland Lute
The Highland Lu
The Three-Arched Bridge
The Three-Arche
Tregime të Moçme Shqiptare: balada dhe rapsodi popullore të ritreguara për fëmijët e moshës së mesme dhe të rritur shkollore
Tregime të Mo
Shpella e piratëve
Shpella e pirat
The File on H.
The File on H.
Darka e Gabuar
Darka e Gabuar
Meriyll
Meriyll
I humburi
I humburi
Të jetosh në ishull
Të jetosh në
Doruntine
Doruntine
The Accident
The Accident
Luli i Vocërr
Luli i Vocërr
Free Verse
Free Verse
Nata e Ustikës
Nata e Ustikës
Hasta La Vista
Hasta La Vista
El Nicho de la Vergüenza
El Nicho de la
Enver Hoxha
Enver Hoxha
The Country Where No One Ever Dies
The Country Whe
Tregtar flamujsh
Tregtar flamujs
Doktor Gjilpëra
Doktor Gjilpër
Agamemnon's Daughter: A Novella and Stories
Agamemnon's Dau
Sworn Virgin
Sworn Virgin
Why?!(Pse?!)
Why?!(Pse?!)
Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo
Shkëlqimi dhe
Novelat e Qytetit te Veriut
Novelat e Qytet
E penguara: Requiem për Linda B.
E penguara: Req
Encyclopedia of Indo-European Culture
Encyclopedia of
Dreri i trotuareve
Dreri i trotuar
Lëkura e qenit: roman
Lëkura e qeni
Kush e hengri akulloren?!
Kush e hengri a

6964 Users Online Now